20. BÖLÜM

96.2K 3.2K 190
                                    

Keyifli okumalar.

••

Az şeye sahip olanın köleliği de az olur. Yaşasın asil yoksulluğum.
-Nietzsche

••

HATIRLATMA!

"Yapma! Yapma! Lütfen! Allahtan da mı korkmuyorsun?"

"Senin sevgilin korkmuş muydu Allahtan!" diye bağırdı.

"O benim sevgilim değil," diye bağırdım.

"Seviyorsunuz birbirinizi," diye bağırdı o da. Daha sonra üzerimdeki kazağı tek hamlede yırtıp göğüslerime indi. Artık bağıramıyordum bile. Sadece ağlıyordum. Çaresizce ağlıyordum....

--

Başını göğüslerime indirmiş öylece duruyordu. Artık sesim çıkmıyordu. Tir tir titriyordum sadece.

"Neden gözümün önüne geliyorsun neden?" diye bağırıp üzerimden kalktı. Derin bir nefes almıştım. Ağzımı açıp konuşmak istedim ama olmadı. Konuşamadım. Sessizce onu izliyordum.

"Bu işi ben yapamayacağım," deyip odadan çıktı. Başka bir adam mı? Lanet olsun ben de sevinmiştim! Benim buradan kurtulmam gerekiyordu. Artık yardım çığlığı bile atamıyordum. Korkudan sesim çıkmıyordu ve titriyordum. Gecenin beni bulması gerekiyordu ama hâlâ yoktu. Bir gün olmuştu ama ses yoktu. Bu gidişle burada tecavüze uğrayıp öldürülecektim.

Gözlerimden sıcak yaşlar akıp omuzlarım ile buluştu. Kötüydüm... çok kötü. Konuşamıyorum. Az sonra kapı açılıp içeri o genç adam ve yanında iri yapılı biri girmişti.
Bana doğru yaklaştılar.

"Kız senindir Caner," deyip odadan çıktı. Caner denen adam bana doğru yaklaştıkça ben kaçıyordum.

"Şşş sakin ol," deyip bana yaklaşmaya başladı. Ona sesimi bile çıkaramıyordum.

"Kaçma ben Gece Karayel'in adamıyım," deyince içime dolan rahatlama hissi ile gözyaşlarım bu defa mutluluk ile aktı. Ağzımı açıp konuşmak istedim ama bunu yapamadım.
Caner yanıma gelip telefonunu çıkardı. Geceyi arıyordu sanırım.

"Alo abi... yenge yanımda... tamam abi alıyorum," deyip telefonu hoparlöre aldı.

"Güzelim..." Gecenin sesini duyunca gözyaşlarım daha da şiddetli aktı. Ona cevap vermek istedim ama bunu yapamıyordum.

"Abi yengenin korkudan dili tutuldu sanırım," dedi Caner.

"Güzelim sakin ol. Korkma tamam mı? Seni kurtaracağım," dedi güven veren sesiyle. Yine cevap veremedim. Ama içimde çok büyük bir güven duygusu oluştu. Gözyaşlarım durmadan akmaya başladı.

"Abi sen ne zaman bur-" Caner sözünü bitiremeden genç adam kapıyı açmış ve içeri girmişti.

"Seni kancık!. Demek beni kandırdın," deyip belinden çıkardığı silah ile Caner'i vurdu. Çığlık attım. Gözümün önünde bir adamı öldürdü ve... Kan...

••

Gözlerimi açtığımda karşımda o adamı gördüm. Genç adamı. Bana doğru yaklaştı. Artık korkudan hareket dahi edemiyordum. Sesim zaten çıkmıyordu.

"Her şeyden de korkuyorsun be güzelim," deyip üzerime abandı. Geri çekilmeye çalıştım. İzin vermedi.

"Düşündüm de neden senin tadına başka biri baksın ki... ben bakayım," deyip boynumu öpmeye başladı. Hani kardeşi geliyordu gözünün önüne? Çırpınıyordum. Ben çırpındıkça o daha da emiyordu boynumu. Mosmor olduğuna yemin edebilirdim. Onu çaresizce itmeye çalıştım. Ama yerinden bile kıpırdamıyordu. Az sonra göğüslerime doğru indi. Artık kısık olan sesim ile çığlık atmaya çalışıyordum. Ağlamam şiddetlenmişti. Ama o beni takmıyordu bile. Eli sütyenimin tokasına gitti ve indirdi. Diğer tokayı da indirecekken demir kapı gürültü ile açıldı. Genç adam şaşkın bir şekilde üzerimden kalktı ve... sevdiğim adam görüş alanıma girdi. Genç adam hemen silahına davrandı. Beni boynumdan tutup koltuğunun altına aldı ve silahı başıma dayadı. Gece onun bu hareketine karşın sinirli nefesler alıp vermeye başladı. Korkuyordum. Titriyordum.

"Ooo Karayel teşrif ettin sonunda. Daha erken beklerdik," dedi adam alayla.

"Hemen o silahı indir," diye tısladı Gece.

"Asıl sen o silahı indir yoksa kızın beynini dağırıtım," deyip silahı daha da yasladı kafama. Gece onun bu hareketi ile panik yaptı ve silahı eli yanmışçasına elinden attı.

"Tamam attım sakin ol," dedi kısık sesle. Ama bu adamın sakin olmaya niyeti yoktu.

"Sen benim kardeşime tecavüz edip onu uyuşturucu bağımlısı yaptın. O senin yüzünden öldü. Şimdi senin sevdiğin kadını öldüreceğim ve... ödeşeceğiz."  iğrenç bir kahkaha attı.

"Yapma! Ne yapacaksan bana yap. İntikamını benden al. Beni öldür ama onu öldürme," derken sesindeki çaresizliği anlamıştım. Korkuyordu. Benim gibi.

"Olur mu öyle şey Gece bey. Seni öldürürsem kolay bitmiş olur her şey. Ama sevdiğin kadın ölürse senin için daha kötü olur," dedi adam. Artık ağlamayı da kesmiştim titremeyi de. Sadece ölümümü bekliyordum.

"Ona bir şey yapma. Yalvarırım," diye bağırdı. Gece Karayel yalvarıyor...

"Şşş sessiz Gece," deyip silahın güvenliğini indirdi adam. Derin bir nefes aldım ve şahadet getirmeye başladım.

"Yapma!" diye bağırdı Gece. Gözünden akan bir damla yaşa şahit olmuştum. Ağzımı açıp ağlama demek istedim ama adeta lâl olmuştum. Sadece bazı şeyleri gözlerim ile anlatıyordum.

"Cık cık cık... Gece hiç yakışıyor mu? Sen insanların ölmelerinden zevk alan birisin. Hadi şimdi de zevk al. Gülsene. Onu öldürüyorum ağlama gül," dedi adam alayla. Gecenin gözünden akan bir yaşa daha şahit oldum. Ağlama diye bağırmak istedim. Ama yapamadım. Sadece bakmakla yetindim. Az sonra duyulan silah sesi ile gözlerim ağır ağır kapandı. Sızı yoktu. Sadece kan vardı. Kan... Acı vardı. Ağrı yoktu. Kan vardı ve... karanlık...

DÜZENLENDİ ✔️

BÖLÜM SONU.

Herkes bu bölümde en etkilendiği sahneyi buraya yazabilir mi?

GECENİN IŞIĞIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin