57. BÖLÜM

97.6K 2.2K 530
                                    

KEYİFLİ OKUMALAR

••

Ey yüce gönüllü yalan! Gerçek hiç sana tercih edilebilecek kadar güzel olmuş mudur?
-Jean-Jacques Rousseau

••

Gece bugün, ramazan alışverişi boyunca bizimleydi. Hiç of dememişti. Annem bir ara sıkıldığını düşünüp ona gitmesini söylemişti. Ama o yine de yanımızda kalmıştı. Annem her zaman olduğu gibi bu ramazan da baklava yapacaktı. Eve geldiğimizde yorgun olduğumuz için bugün yapmamaya karar verdi. Babam uyuyordu. Birazdan onu uyandıracaktı annem. Yemek de hazırlamıştı. Annemin yanımızda olması gerçekten çok iyi olmuştu.

"Işık bir dakika gelir misin?"

İçeriden seslenen Geceydi. Annemi mutfakta sofrayı hazırlarken bıraktım ve Gece'nin yanına gittim. Hiçbir şey söylemeden elimi tutup odamıza çıkardı beni. Bir şey mi olmuştu? Kapıyı hızla kapatıp beni duvara yasladı ve dudaklarıma kapandı. Bu beklemediğim bir şeydi. Afallayarak karşılık verdim. Ellerimi yüzüne yerleştirip okşadım. Sakallarını kesmemişti. Nefes nefese dudaklarından ayrıldım.

"Seni ne kadar özlediğimi biliyor musun?" diye sordu sesindeki şehveti iliklerime kadar hissettirip. Aynı evde yaşıyorduk ama birkaç gündür birbirimize uzak gibiydik. Yani fiziksel olarak.

"Benim kadar olabilir mi?" diye sorduğumda sırıtmıştı.

"Her an sana dokunmak istemem normal mi?" deyip ellerini belime koydu. Başımı sallayıp güldüm.

"Normal değil."

Tekrar dudaklarıma kapandı. Bu defa hızlıydı. Sanki birinden gizli öpüşüyor gibiydik. Elleri ritmik olarak kalçalarıma indi ve sıktı. Ağzının içine inledim. Birazdan Güneş veya annem gelebilirdi. İşte o zaman rezil olurduk.

"Hayatım dur," deyip ondan ayrıldım. Gözlerime bakıp dudaklarını yaladı ve kasıklarıma bastırdı kendini. Gözlerim anlık arzuyla kapanıp tekrar açıldı.

"Seni evin her yerine yatırıp s-"

"Hey hey! Bunu hemen aklından çıkar. En azından bizimkiler buradayken."

Suçlu bir çocuk gibi omuzlarını düşürdü.

"Dün gece annenle yattığını da aklımdan çıkarmalı mıyım?"

Utançla başımı eğdim. Evet dün gece annemle uyumuştum. Çünkü uzun zamandır onu görmemiştim ve çok özlemiştim.

"Ee... şey..." diye geveledim.

"Bu gece kocanın yanında uyuyacaksın değil mi?" diye sordu. Gözlerimi kaçırdım.

"Elbette."

Cevabıma karşılık sertliğini kasıklarımda hissettim.

"Güzel... yani bu gece uzun olacak," deyip ağzımı açmama fırsat vermeden odadan çıktı. Tuttuğum soluğu verdim. Üzerimdeki etkisi hiç normal değildi. Sadece sözleri bile beni arzu içerisinde bırakıp yakıyordu.

••

Akşam yemeğini hep birlikte yedikten sonra annem babamı uğurladı. Güneş de yorgun olduğunu söyleyip uyudu. Bugün ilk sahura kalkacaktık. Annem uyumazdı. Ramazanda sahura kadar oturur bize güzel yemekler hazırlardı. Yine o gecelerden biri daha. Salonda oturmuş film izliyorduk. Gece ve ben yanyana oturuyorduk annem ise çarpazımızda oturuyordu. Gece filme odaklanmış ona baktığımı bile fark etmiyordu. Annem de aynı şekilde filmi izliyordu pür dikkat. Çok severdi böyle aksiyon filmlerini. Ben ise nefret ediyordum. Yarım saattir kocamı izliyordum ama fark etmiyordu. Gözüm anneme kaydı. Heyecanla izliyordu. Bizi görmüyordu bile. Bundan cesaret alıp elimi kocamın bacağına koydum. Gözünün ucuyla bana bakıp filme geri döndü. Pekala... bunu sen istedin. Bacağının içini okşayıp yavaş yavaş ilerlettim elimi. Avcumu eşofmanının altından kendini belli eden şişliğe bastırdım. Anında sertleşti. Nefes alışları da hızlandı. Nihayet bana bakabilmişti. Dudaklarımı yalayıp birbirine sürttüm. Yutkundu. Gözlerim ile merdiveni işaret ettim. Çok hafifçe kafamı salladım. Annemi işaret etti ve onaylamayarak başını salladı. Neredeyse çığlık atacaktım. Gündüz bana vaat vermişti. Şimdi ise kendini ağırdan satıyordu. Avcumun içinde git gide büyüyen erkekliğini sıktım. Acıtmış olacağım ki Gece'nin ağzından bir inleme kaçıverdi. Elimi oradan nasıl çektiğimi bilemedim. Az sonra annem Gece'ye baktı. Ucuz kurtulmuştum.

GECENİN IŞIĞIWhere stories live. Discover now