107. BÖLÜM

78.7K 2.5K 1.6K
                                    

MULTİDE: GECE KARAYEL. LUCAS AURELİEN'İ GECE KARAKTERİNE YAKIŞTIRMAYANLAR VE UYGUN BULMAYANLAR VARDI. BİRAZ GEÇ OLDU AMA BENDE BU YÜZDEN GECE KARAKTERİNİ DEĞİŞTİRMEYE KARAR VERDİM. YENİ GECE KARAYEL JON KORTAJARENA.
GÖZ RENGİ DIŞINDA
-PEK DE SIRITMIYOR- AKLIMDAKİ GECE'Yİ SONUNDA BULDUM. GEREK YÜZ HATLARI, GEREK BAKIŞLARI OLSUN TAM ANLAMIYLA BU. SİZİN DE BEĞENECEĞİNİZİ DÜŞÜNÜYORUM.

KEYİFLİ OKUMALAR

••

Unutma; her gidiş bir ayrılık değildir. Çünkü; bazen ne kadar uzağa gidersen git, yüreğin hep bıraktığın yerdedir.
-William Butler

••

Doğduğum mahallede bir kadın vardı. Evim yanıyor, evim yanıyor derdi oturduğu yerde. Ben de evine bakardım. Hayır gayet de yerinde duruyor ev. Neden sürekli evim yanıyor diyor bu kadın. Anneme sordum bir gün. Evinde neler yaşadığını bilemeyiz kızım. Kim bilir kadının yüreği yanıyordur demişti. Evet şimdi o kadını anlamıştım. Benim de evim yanıyordu ama dışarıdan bakana öyle değildi. Bu sabah gazetelerde gördüklerimle şok oldum. Dün Gece ile terapi merkezinin bahçesindeki bankta bir fotoğrafımız çekilmiş ve medyaya sızmıştı. Manşeti de şuydu.

Karayeller Büyük Sarsıntı İçinde

Haberin geri kalanında sallayabildiği kadar sallamışlardı gazeteciler.

Uzun süredir birliktelikleriyle sosyetenin dilinden düşmeyen Gece Karayel ve Işık Karayel geçtiğimiz günlerde bir evlilik terapistinde görüntülendiler. İlişkilerinin büyük sarsıntıda olduğunu duyduğumuz çift soluğu uzman bir görüş alabilmek için evlilik terapi merkezinde aldılar. İkilinin bu zor günlerde ailelerinden alamadığı desteği hekimlerden aldığını fark ettik. Türkiye'nin sayılı zenginlerinden Duman Karayel'in, Işık Karayel'i en başından beri gelin olarak istemediği aldığımız duyumlar arasında.

Tamamıyla asparagas bir haberdi. Hiçbir gerçeklik payı yoktu. Yazdıklarının bizim yaşadıklarımızda zerre alakası. Keşke yazdıkları gibi olsaydı. O kadar basit olsaydı.

"Hanımefendi."

Nuran hanımın sesini duyunca elimdeki gazeteye koltuğun üzerine fırlattım sinirle. Acaba Gece görünce ne tepki verecekti.

"Evet Nuran hanım."

"Bu akşamın menüsünü söyler misiniz?"

Mutfağa doğru yürüdüm. Elif sabah sabah çıkıp gitmişti. Hayır anlamıyorum ki her gün her gün nereye gidiyorlar bu Jonas'la.

"Bu akşam annemler bizde olacak. Güzel bir davet yemeği hazırlarsınız."

Başını sallayıp hızlı adımlarla mutfağa girdi. Ben de içerden kulaklığımı alıp yürüyüş için ayakkabılarımı giyip evden çıktım. Son iki gündür canım hiç olmadık şeyler çekiyordu. Hayatımda hiç avokado yemeyen ben gecenin bir vakti avokado aşeriyorum. Yahu insan hiç yemediği şeyi nasıl aşerir. Elif kapının önündeki adamlardan birine gidip avokado almasını söylemişti. Gece'nin adamları ilk kez bir işime yaramış gibi hissediyordum. Avokado gelmişti gelmesine ama görünce midem bulanmıştı. Bırak tadına bakmayı görünce diyorum. Soluğu banyoda almıştım. Senin ne işin var tropikal meyvelerle.

Yürüyüşün yarısına geldiğimde dinlediğim müzik kesildi ve yerine telefonumun çalma melodisi girdi. Giydiğim yeleğin cebinden çıkardım telefonumu. Gece arıyor...

"Efendim."

Aksi sesimi duyunca tuttuğu nefesi verdi.

"Gazeteleri gördün mü?"

GECENİN IŞIĞIWhere stories live. Discover now