117. BÖLÜM

72.6K 2.8K 2K
                                    

KEYİFLİ OKUMALAR. SATIR ARASI YORUMLARI ES GEÇMEYELİM CANLAR.

••

"Kızım giysene şunu ya!"

"Ya bu fazla seksi. Ben böyle şeyler giyemem ki."

Yaklaşık bi iki saattir Sinem'e annem ile seçip beğendiğimiz iç çamaşırı giysin diye yalvarıyordum. Israrla giymem diyordu. Hayır yani giysen ne olacak ki? Abiciğimin şöyle ilk geceden gözü gönlü açılsın. Tamam daha önce aralarında bir şeyler olmuştu zaten ama ilk gece de çok önemliydi.

"İyi sen bilirsin. Ben Ayaz'ın karnını doyurup geliyorum. Sen de bu arada düşünürsün."

Ayaz bu gün sabahın köründe uyandığı için öğle saatlerine kadar uyumuştu. O uyanınca Gece de bizi Sinem'in evine getirmişti. Bütün kızlar burada toplanmıştık. Sırma, Elif, ikizler... Beyler abimle birlikteydi. Annem Sinem'in annesi Aslı teyze ile düğün öncesi eve gelecek olan misafirler için yiyecek bir şeyler hazırlıyordu. Evin içinde büyük bir curcuna vardı.

"Yengee! Ayaz göğüslerime saldırıyor."

Hazan'ın sesi ta arkadaki koridordan geliyordu. Hemen salona girdi. Minik oğluşum açlıktan halasının göğüslerine saldırmaya başlamış, çığlıklar atıyordu.

"Geldim geldim."

Sesimi duyduğu an kafasını çevirdi. Beni görünce dudakları iki yana kıvrıldı ve kollarını bana doğru uzattı hemen. Kucağıma aldığımda neşeyle sırıtıyordu. Hemen de özlemiş annesini.

"Benim paşam acıkmış mı?" diye konuştuğumda ilgiyle beni izledi. Bir şeyler söylemek ister gibi ağzını açtı. Garip garip şeyler mırıldandı. Ağzından çıkan seslerin hiçbir manası yoktu ama beni güldürüyordu.

"Çok acıkmış beyefendi. Benimkilere bile sulandı," deyip kahkaha attı Hazan.

Hemen kanepeye oturup tişörtümü yukarı kaldırdım. İç çamaşırımı yana kaydırdığımda Ayaz hemencecik göğsümü kapmıştı.

"Yavaş be oğlum," diye inledim.

"Elifff! Elif baksana bana bi!"

Arka odadan Sinem'in çığırışları geliyordu. Ne olmuştu Allah bilir.

"Of of. Şu günü bir atlatsak. Başka da bir şey istemiyorum."

Elif kendi kendine mırıldanarak salondan çıktı. Sinem herkesi telaşa sokuyordu. Fazlasıyla gergindi. Herkese sataşıyordu. Saat başı odasına birini çağırıyordu. Odasına giden kişi en fazla on dakika durabiliyordu. Öylesine geriyordu insanı. Yahu ben de gelin olmuştum ama hiç böyle değildim.

Ayaz nihayet göğüslerimden ayrılmıştı. Dudaklarının kenarından süt akıyordu. O kadar tatlıydı ki şu an. Tombul yanaklarını dişlemek istiyordum ama canı çok yanardı. Onun yerine ıslak ıslak öptüm onu.

"Ayaz. Pişt. Gel bakalım yakışıklı."

Sırma'nın sesini duyunca bakışlarını benden ayırdı. Bayılıyordu kızlara. Kim olursa olsun bir kız sesi duyunca hemen kafasını çeviriyordu. Şimdiden çapkınlığa başlamıştı.

"Al bakalım teyzesi. Ben de bir Sinem hanıma bakayım. Yoksa Elif delirecek."

Sinem'i yine en iyi tolere eden bendim. Ayaz'ı Sırma'ya verip Sinem'in odasına girdim. Dolabın kapağına astığı gelinliğinin eteklerindeki dantelleri inceliyordu Sinem.

"Provadayken kirlenmiş ya," dedi sitemli bir sesle. Allah'ım ne kadar pimpirikliydi bu gün bu kız.

"Merak etme kimse oraya dikkat etmez. Herkesin gözü senin güzeller güzeli yüzünde olacak çünkü."

GECENİN IŞIĞIWhere stories live. Discover now